ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 

ΤΑ ΙΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Ε.BACH

Είναι μια εναλλακτική μέθοδος θεραπείας που ανακαλύφθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον γιατρό παθολόγο βακτηριολόγο E.Bach.


Θεραπεύστε τα αρνητικά συναισθήματα

Τα ανθοϊάματα προέρχονται από άνθη διαφόρων δέντρων και φυτών που έχουν τοποθετηθεί σε καθαρό νερό πηγής και εκτεθεί σε ηλιακό φως. Είναι εντελώς ακίνδυνα (δίδονται άφοβα σε μωρά, εγκύους, ηλικιωμένους) και δεν αλληλεπιδρούν με άλλα φάρμακα, που σημαίνει ότι μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε θεραπευτικό σύστημα χωρίς να προκαλούν εθισμό. Επιδρούν σε νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο ανακουφίζοντας τον άνθρωπό από αρνητικές καταστάσεις και συναισθήματα. Φόβος, ανησυχία, θυμός, θλίψη, απαισιοδοξία, ανασφάλεια, ζήλια, χαμηλή αυτοπεποίθηση, έλλειψη προσαρμογής στο περιβάλλον και στις αλλαγές (οικονομική κρίση, γάμος, εγκυμοσύνη, εφηβεία, εμμηνόπαυση κτλ.) χαλιναγωγούνται με την χρήση των ανθοιάματων E.Bach.

Προσωπική αξιολόγηση, εξατομικευμένη θεραπεία.

Η βασική διαγνωστική μέθοδος στη θεραπεία με ανθοϊάματα επικεντρώνεται στην προσωπική συνέντευξη με σκοπό την αξιολόγηση και την κατανόηση της ψυχολογικής κατάστασης του ατόμου

Τα ανθοϊάματα επιλέγονται με γνώμονα τον χαρακτήρα, τη διάθεση και τα συναισθήματα που κυριαρχούν και μας αρρωσταίνουν, άλλα και με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τις ανάγκες της εκάστοτε περιόδου που διανύει ο καθένας μας (εργασιακό stress , εξεταστική περίοδος, χωρισμός, απώλεια αγαπημένου προσώπου, οικονομική κρίση).

"Μια φυσική μέθοδος αντιμετώπισης των δυσάρεστων συναισθηματικών καταστάσεων χωρίς παρενέργειες"
ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ