ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

Ανακουφιστείτε από ένταση και πόνους.

Αποκτήστε υγιές και όμορφο σώμα.


Βεντουζοθεραπεία

Το Cupping therapy είναι μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδος που βασίζεται στην εφαρμογή ειδικών ποτηριών με θερμότητα στο δέρμα. Πρόκειται για την πλέον ανακουφιστική θεραπεία. Απαλλαγείτε από τους πόνους λόγω διαταραχών του εμμηνορρυσιακού κύκλου, της στηθάγχης, των ρευματισμών και του κρυολογήματος.

Άμεση ανακούφιση από 25€

Σουηδική Μάλαξη

Η σουηδική μάλαξη είναι ίσως η δημοφιλέστερη τεχνική μάλαξης. Η ευεργετική της χαλάρωση μέσω της πίεσης που εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια της μάλαξης χαλαρώνει τους μύες, απελευθερώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, προσφέροντας σε όλα τα μέρη του σώματος τα αναγκαία τους θρεπτικά συστατικά.

Ανανεωθείτε άμεσα από 30€


Gua sha Σώματος

Το Gua sha είναι μια πανάρχαια θεραπευτική πρακτική που χρησιμοποιείται κάθε φορά που ένας ασθενής νιώθει πόνο ή έχει δυσκολία κίνησης σε αυχένα, πλάτη, ώμους, και χέρια. Νιώστε άμεση ανακούφιση στον πόνο και αποκτήστε μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις σας.

Ξεκινήστε την θεραπεία σας από 30€

Hot Stones Therapy

Προερχόμενο από τους Μάγια και την Αγιουρβέδα το hot stone therapy είναι η δημοφιλέστερη μέθοδος της δεκαετίας. Η ειδικευμένη τεχνική μασάζ χαρίζεις βαθιά χαλάρωση, ευεξία και χαλάρωση στο σώμα ανακουφίζοντας και θεραπεύοντας τον δέκτη.


Ζήστε την εμπειρία από 50€


Βεντούζες κατά της κυτταρίτιδας

Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, των ραγάδων καθώς και η ανόρθωση των γλουτών επιτυγχάνεται χωρίς χειρουργεία και παρενέργειες με τη θεραπευτική μέθοδο με βεντούζες και την χρήση βιολογικών ελαίων και βεντουζών σιλικόνης και δυνατού μασάζ στην περιοχή των ποδιών.

Φυσικά και ανώδυνα από 25€

Ρεφλεξολογία


Η φυσική αυτοθεραπεία λειτουργεί συμπληρωματικά με άλλες θεραπευτικές μεθόδους φροντίδας με στόχο της την ενεργοποίηση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος του δέκτη. Αφεθείτε στην φυσική μέθοδο μέθοδο της ρεφλεξολογίας και ενδυναμώστε τον οργανισμό σας.

Ξεκινήστε σήμερα από 35€

"Χαρίστε στο σώμα σας την φροντίδα που του αξίζει και τον χρόνο που χρειάζεται."
ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ