ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Ανακαλύψτε τις ολιστικές θεραπείες προσώπου που προσφέρουμε για αναζωογόνηση, ενυδάτωση, σύσφιξη και τόνωση της επιδερμίδας.


Μασάζ Προσώπου με Ρόλλερ νεφρίτη

Ο θεραπευτικός ημιπολύτιμος λίθος που χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια της θεραπείας χαρίζει φωτεινότητα και σφριγηλότητα. Το μασάζ με ρόλλερ νεφρίτη επιφέρει βαθιά χαλάρωση, διέγερση του κολλαγόνου και απομακρύνει οιδήματα και μαύρους κύκλους.

Λάμψη και φωτεινότητα από 30€

Gua Sha Προσώπου

Το Gua Sha είναι μια πανάρχαια θεραπευτική πρακτική της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής με εφαρμογή στο σήμερα. Με την εφαρμογή της επιτυγχάνεται η αποσυμφόρηση του κυκλοφορικού και η απομάκρυνση των τοξινών για άμεση ενυδάτωση του προσώπου, λείανση των ρυτίδων σύσφιξη και ανόρθωση.

Ενυδάτωση και σύσφιξη από 30€


rejuvance facial treatment athens

Rejuvance

Rejuvance , το φυσικό λίφτινγκ μέσα από μια θεραπεία 6 συνεδριών για βαθιά χαλάρωση, ανακούφιση από πόνους και αποβολή άγχους. Η θεραπεία χρησιμοποιείται παγκοσμίως από ανθρώπους της τηλεόρασης και του θεάματος καθώς αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα φυσικά χωρίς χειρουργεία και παρενέργειες.

Ξεκινήστε σήμερα από 35€

Facial Cupping Therapy

Μέσα από 5 συνεδρίες το μασάζ προσώπου με βεντούζες είναι ίσως η πιο θαυματουργή, απολαυστική και ευχάριστη θεραπεία ανανέωσης με άμεσα και εκπληκτικά αποτελέσματα. Ένα θεραπευτικό μασάζ για κάθε σύγχρονη γυναίκα που επιθυμεί ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο.


Ζήστε την εμπειρία από 25€

"Χαρίστε στο πρόσωπό σας την φροντίδα που του αξίζει και τον χρόνο που χρειάζεται."
ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ