ΠΡΟΦΙΛ

ΟΡΑΜΑ & ΕΝΑΥΣΜΑ


Εύα Λαθούρη, Σύμβουλος Ολιστικής Διατροφής & Ειδικός Εφαρμογής Εναλλακτικών Θεραπειών

Μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου οι γονείς μου για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας δικό τους ή των παιδιών τους αναζητούσαν λύση μέσα από τις εναλλακτικές θεραπείες: βοτανοθεραπεία, ομοιοπαθητική, ρεφλεξολογία.

Η μητέρα μου υπέρμαχος των εναλλακτικών θεραπειών όντας η ίδια με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα από την παιδική της ηλικία βρήκε γιατρειά ενήλικη πλέον μέσα από τα ανθοϊάματα του Μπαχ, τη διατροφή , τα βότανα, την ομοιοπαθητική.

Η διατροφή και η υγεία ήταν πάντα σε πρώτη προτεραιότητα στην καθημερινότητα μας. Τα τρόφιμα και οι συνδυασμοί τους, οι ποσότητες και ο τρόπος μαγειρέματος, οι ώρες των γευμάτων , όλα ήταν προσεχτικά επιλεγμένα και σχεδιασμένα.

Θυμάμαι τη μητέρα μου να αφιερώνει χρόνο κάνοντάς μας μάλαξη στα πέλματα συμβουλευόμενη κάποιον υποτυπώδη χάρτη ρεφλεξολογίας που είχε πέσει στα χέρια της τότε , όπως και το να φτιάχνει συνταγές από τα ανθοϊαματα του Μπαχ και να δίνει σε φίλους και γνωστούς προσφέροντας ανιδιοτελώς βοήθεια.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ


Eνώ οι αρχικές μου σπουδές ήταν οι οικονομικές επιστήμες και το πρώτο μου επάγγελμα καθηγήτρια οικονομικών σε μαθητές Γ΄Λυκείου (το οποίο και υπηρέτησα με αγάπη για 9 χρόνια) , τα πρότυπα μέσα στα οποία μεγάλωσα και τα βιώματα που είχα από την οικογένεια μου ,αλλά και η δική μου έφεση και αγάπη για τη διατροφή, τα βότανα και τη φυσική μου κλίση προς οτιδήποτε εναλλακτικό και ολιστικό, με ώθησαν σε νέες σπουδές που μου έδωσαν τη δυνατότητα να μπορώ να προσφέρω στον άνθρωπο βοήθεια, ανακούφιση και χαρά .

Οι σπουδές μου στις εναλλακτικές θεραπείες και οι δάσκαλοι μου με βοήθησαν στο να αντιληφθώ σε βάθος τον εαυτό μου, να γνωρίσω τα προτερήματα και τις αδυναμίες μου και να δουλέψω για την αυτοβελτίωσή μου. Με δίδαξαν τις αρετές της υπομονής ,της επιμονής και τη μεγάλη σημασία της «καλής πρόθεσης» στη θεραπεία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΣΚΟΠΟΣ


Σημαντικό ρόλο στην μύηση μου στην ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου έπαιξε ο πρώτος ολιστικός θεραπευτής στον οποίο κατέφυγα ορμώμενη από ένα δικό μου πρόβλημα υγείας, όντας φοιτήτρια τότε, απ’ όπου πήρα αρκετά ερεθίσματα και αντιλήφθηκα πραγματικά την ολιστική θεραπεία και τα θεαματικά αποτελέσματά της.

Η παροχή βοήθειας, η επικοινωνία της ύπαρξης και των δυνατοτήτων που έχουν οι εναλλακτικές θεραπείες σε όλο και περισσότερους συνανθρώπους, ώστε να καταφεύγουν σε αυτές πιο συχνά, η διαρκής εκπαίδευση και επιμόρφωσή μου σε νέες θεραπείες, η συνεχής εξέλιξη και εξατομίκευση των υπηρεσιών μου με την εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων και τεχνικών ώστε να μπορώ να προσφέρω ακόμη μεγαλύτερη ανακούφιση, χαρά, ευεξία και ψυχική ανάταση αποτελούν αυτοσκοπό και αποστολή μου.

ΧΑΡΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ