ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 

ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

Χαρίστε στην ψυχή και το σώμα σας την φροντίδα που του αξίζει μέσα από ελκυστικά πακέτα θεραπειών.


Gua sha face lift

"Το Botox της Ανατολής" 1 συνεδρία+1 συνεδρία ΔΩΡΟ

Αποτελεί ένα πολύ δυνατό εργαλείο στο χώρο της αισθητικής και μια πολύ ευχάριστη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας Το Gua sha είναι μια πανάρχαιη θεραπεία ομορφιάς που έχει τις ρίζες της στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (Π.Κ.Ι), με την οποία επιτυγχάνεται αποσυμφόρηση του κυκλοφορικού και απομάκρυνση των τοξινών. Η εφαρμογή γίνεται με ειδικά εργαλεία κοκάλινα ή φτιαγμένα από ημιπολύτιμους λίθους Νεφρίτη , Αχάτη και με τη χρήση βιολογικών ελαίων που επιλέγονται με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Κόστος προσφοράς 39€

Η προσφορά ισχύει μέχρι 30-11-2018


Rejuvance face lift

Ολοκληρωμένος κύκλος συνεδριών 5+1 ΔΩΡΟ

"To φυσικό λίφτινγκ προσώπου", δρα θεραπευτικά και προληπτικά καθυστερώντας τη φθορά του χρόνου. Πρόκειται για τον ολοκληρωμένο κύκλο 6 θεραπειών Rejuvance face lift βαθιάς χαλάρωσης διάρκειας 60΄που γίνεται με λεπτούς χειρισμούς δακτυλοπίεσης σε πρόσωπο, κεφάλι, αυχένα, λαιμό και ντεκολτέ χωρίς τη χρήση μηχανημάτων, εργαλείων και καλλυντικών προϊόντων.Στον ολοκληρωμένο κύκλο των 6 εβδομαδιαίων συνεδριών σας προσφέρω μία συνεδρία δώρο.

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι 60΄


Ρεφλεξολογία

Στις 5 συνεδρίες μια επιπλέον ΔΩΡΟ

Η ρεφλεξολογία εφαρμόζεται με ειδικές δακτυλοπιέσεις στα πέλματα, στις παλάμες και στα αυτιά όπου υπάρχουν ανακλαστικά σημεία τα οποία αντιστοιχούν σε όργανα και τμήματα του σώματός μας. Ας μην ξεχνάμε ότι στα πέλματα καταλήγουν 7.500 νευρικές απολήξεις, νευρών που ξεκινούν από τον εγκέφαλο και διατρέχουν όλο το σώμα μας. Η διέγερση των σημείων αυτών βοηθά τον οργανισμό να επανέλθει σε κατάσταση ισορροπίας επιδρώντας άμεσα στο νευρικό σύστημα και κατά συνέπεια και στα υπόλοιπα οργανικά συστήματα εφόσον το νευρικό (μαζί με το ενδοκρινικό) κυβερνούν το σώμα μας. Στις 5 συνεδρίες απολαύστε μία επιπλέον συνεδρία δώρο.

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι 60΄


Θεραπεία κυτταρίτιδας με βεντούζες

Μία μοναδική μέθοδος για να διώξετε το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα!

Τώρα μπορούμε όλες να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα με ένα δυνατό μασάζ με γρήγορες κινήσεις προς τα πάνω στην περιοχή των ποδιών (τετρακέφαλοι, οπίσθιοι μηριαίοι, γλουτιαίοι). Η βεντουζοθεραπεία είναι σε προσφορά! Διαλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει:

  • 10 συνεδρίες 25€/συνεδρία
  • 15 συνεδρίες 23€/συνεδρία
  • 20 συνεδρίες 20€/συνεδρία

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι 60΄

"Διαλέξτε την προσφορά που σας ταιριάζει και..."
ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ